De "Gin d'Anguien" heet U van harte welkom.

Deze website is enkel toegelaten indien U volgens de wetgeving van uw land over de gewettigde leeftijd beschikt om alcohol te mogen consumeren.

Het recept van de Anguien-gin is duidelijk uniek, dus ... geheim.

In tegenstelling tot gins die op smaak worden gebracht door eenvoudige maceratie van kruiden in neutrale alcohol, is Gin d'Anguien het resultaat van professionele London Dry-distillatie, die de aromatische essenties van zijn ingrediënten verdampt om het een rijke neus en sterke identiteit.

U zult een bloemige neus ontdekken die getint geuren van citrusvruchten; een lichte anijsnoot en natuurlijk de toets van rozenessence die ons dierbaar was voor deze Cuvée Parmentier, gemaakt als eerbetoon aan deze drie Parmentier-broers die de rozen van Louis in Edingen over de hele wereld verspreidden.

In de mond een typische smaak, zoet maar met goede lengte, waar de bloemige toets niet verhindert dat het fruit tot uitdrukking brengt.

Onze distilleerder heeft deze aromatische ingrediënten vakkundig gedoseerd en ook gekozen op basis van de medicinale voordelen die kruidendokters hun aanprijzen:

  • jeneverbessen
  • Rose knoppen
  • Herderstasje
  • Rozenbottel
  • Iriswortel
  • Engelwortel,
  • Koriander
  • Kardemom
  • Oranje en bittere sinaasappel
  • Citroenschil
  • Geurige verbena
  • Sichuan peper