De "Gin d'Anguien" heet U van harte welkom.

Deze website is enkel toegelaten indien U volgens de wetgeving van uw land over de gewettigde leeftijd beschikt om alcohol te mogen consumeren.

Over ons

Rotary is een wereldwijd netwerk van 1,2 miljoen mensen, vrienden, leiders en probleemoplossers die een wereld zien waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen om blijvende verandering te creëren - over de hele wereld, in onze lokale gemeenschappen en in onszelf.

Het oplossen van echte problemen vereist echte toewijding en visie. Al meer dan 110 jaar gebruiken de actiemensen van Rotary hun passie, energie en intelligentie om actie te ondernemen voor duurzame projecten. Van alfabetisering en vrede tot water en gezondheid, we werken altijd aan een betere wereld, en we blijven ons tot het einde inzetten.

Wat we doen

Rotary-leden geloven dat we samen een gedeelde verantwoordelijkheid hebben om actie te ondernemen voor de meest hardnekkige problemen in onze wereld. Onze 35.000+ clubs werken samen om:

  • de vrede te bevorderen
  • een ziekte te bestrijden
  • voor helder water, sanitaire voorzieningen en hygiëne zorgen
  • moeders en kinderen redden
  • onderwijs ondersteunen
  • de lokale economie laten groeien

Wat dacht u om hier ook zelf aan deel te nemen ?

Onze missie

We verlenen service aan anderen, gaan voor integriteit en bevorderen samenhorigheid, goede wil en vrede in de wereld door middel van onze omgang met lokele, zakelijke, professionele en gemeenschapsleiders.

Visie

Samen zien we een wereld waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen om blijvende verandering te creëren - over de hele wereld, in onze gemeenschappen en in onszelf.