De "Gin d'Anguien" heet U van harte welkom.

Deze website is enkel toegelaten indien U volgens de wetgeving van uw land over de gewettigde leeftijd beschikt om alcohol te mogen consumeren.

Anguien

De naam ANGUIEN komt voor op een afbeelding uit 1640 van het beroemde ANGUIEN Parkplan getekend en gegraveerd door Romain De Hooghe, en daarom de naam die we wilden behouden voor dit project.

De stad Edingen heeft een rijk historisch verleden. De Rotary Club Edingen-Enghien heeft altijd getracht deel te nemen aan haar sociale, culturele en erfgoedinitiatieven. Veel van deze evenementen vinden plaats in het kasteel van Edingen, in de stallingen of op andere karakteristieke plekken van onze stad.

De club wilde een grootschalig project ontwikkelen om onze vele acties te ondersteunen, en dit project lokaal verankeren in een produkt dat waarschijnlijk de meeste mensen zal aanspreken: een uitzonderlijke gin.

De Anguien gin

De Rotary Club Edingen-Enghien wil graag deel uitmaken van deze regio door een onderscheidend, regionaal product aan te bieden, die de korte keten bevordert en een sterk imago draagt.

De keuze viel op een gin die in de regels van de kunst volgens een origineel recept wordt gedistilleerd, en gebaseerd op ingrediënten die binnen een straal van enkele kilometers in onze streek worden geproduceerd.

Wat betreft het sterke Edingen-imago, wat direct opvalt op het etiket is de zevenhoek die het Edingenpark vertegenwoordigt , met zijn jaarlijks feets, en in het bijzonder de zevenhoek van het Paviljoen van de Zeven Sterren!

Informatie over Anguien Gin?

Een gepersonaliseerde bestelling ? 

Een e-mail naar volgend e-mail-adres info@anguien.be en een van onze leden neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bij voorbaat dank voor uw steun !